OK

Súbory cookie nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookie. Ďalšie informácie

Ochrana osobných údajov

v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v platnom znení


Prevádzkovateľ Vojtech Tornyai - BILL MC, IČO: 11848154, so sídlom Gabčíkovská cesta 27, 929 01 Dunajská Streda vydáva toto prehlásenie o ochrane osobných údajov v súvislosti s prevádzkou informačného systému IS E-shop na stránke www.nielensedacky.sk.

Účel spracovania osobných údajov:

  • plnenie povinností prevádzkovateľa súvisiacich s výkonom živnosti, zmluvné vzťahy s fyzickými osobami
  • sústreďovanie osobných informácií so súhlasom dotknutých osôb v rámci internetového predaja prostredníctvom E-shopu, predajných akcií, výherných reklamných kampaní, výherných losovaní a pod.

Zoznam (Rozsah) spracúvaných osobných údajov:

  • meno, priezvisko, rodné priezvisko a titul,
  • adresa trvalého bydliska, štát
  • fakturačná adresa (v prípade ak je odlišná ako kontaktná)
  • dodacia adresa (adresa doručenia tovaru, v prípade ak je odlišná ako kontaktná)
  • kontakt (telefónne číslo, email),
  • číslo účtu v prípade bezhotovostnej platby (bankového prevodu).

Bezpečnostné opatrenia prevádzkovateľa k ochrane osobných údajov sú prijaté v  Dokumentácii bezpečnostných opatrení - Bezpečnostnej smernici spracovanej v zmysle § 19 ods. 2 zákona č. 122/2013 o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov a § 4 Vyhlášky ÚOOÚ SR č. 164/2013 o rozsahu dokumentácii bezpečnostných opatrení.

Poučenie o právach dotknutej osoby:

 

Dotknutá osoba má právo na základe písomnej žiadosti od prevádzkovateľa vyžadovať

a) potvrdenie, či sú alebo nie sú osobné údaje o nej spracúvané,

b) informácie o spracúvaní osobných údajov v IS v rozsahu podľa tohto poučenia,

c) presné informácie o zdroji, z ktorého získal jej osobné údaje na spracúvanie,

d) vo všeobecne zrozumiteľnej forme zoznam jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

e) opravu alebo likvidáciu svojich nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania,

f) likvidáciu jej osobných údajov, ktorých účel spracúvania sa skončil; ak sú predmetom spracúvania úradné doklady obsahujúce osobné údaje, môže požiadať o ich vrátenie,

g) likvidáciu jej osobných údajov, ktoré sú predmetom spracúvania, ak došlo k porušeniu zákona,

h) blokovanie jej osobných údajov z dôvodu odvolania súhlasu pred uplynutím času jeho platnosti, ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby.

Prevádzkovateľ prehlasuje, že osobné údaje dotknutých osôb sa bez súhlasu dotknutých osôb (vlastníkov osobných údajov) nebudú zverejňovať, sprístupňovať, poskytovať, prenášať do zahraničia ani inak využívať pre komerčnú ponuku nesúvisiacu s internetovým obchodom na serveri www.nielensedacky.sk.

Pokiaľ dôjde k prevodu vlastníctva tohoto internetového obchodu na inú osobu či spoločnosť, všetky získané dáta prejdú do užívania nového vlastníka za predpokladu dodržania tohoto prehlásenia. O prechode vlastníctva osobných informácií bude nový vlastník povinný dotknuté osoby informovať

Prevádzkovateľ nezhromažďuje žiadne citlivé osobné údaje, ktoré odhaľujú rasový alebo etnický pôvod, politické názory, náboženskú vieru alebo svetonázor, členstvo v politických stranách alebo politických hnutiach, členstvo v odborových organizáciách (ak k takému spracovaniu nedala dotknutá osoba súhlas) a údaje týkajúce sa zdravia alebo pohlavného života.

 

Dotknutá osoba nákupom v E-shope prevádzkovateľa na stránke www.nielensedacky.sk udeľuje súhlas na spracovanie osobných údajov prevádzkovateľom.

Udelený súhlas je dotknutá osoba oprávnená kedykoľvek písomne odvolať.